söndag 27 mars 2011

nya lärdomar blir finsaker
Det här är nog något av det finaste jag gjort. Tvåändsstickat i vitt, riktiga söndagsvantar :-) Om ett par veckor är det tvåändsstickningskurs i Rättvik, längtar massor. Idag jobb och våfflor med fina vännen.
En liten kofta har det blivit också. stickad i ecoull. Första gången jag gjort raglanärm och jag GILLAR det. Knappar från röda korset. Känns som att jag lärt mig massor med de här två stickningarna och de har fått tagit sin tid. Jag kanske inte bloggar lika mycket som förr men väljer också mer projekt som jag verkligen vill sticka och som kan få ta tid. Imorgon väntar brodericafé.

5 kommentarer:

Emilia sa...

Vackert - både vantar och kofta!

Blir lite nyfiken på vad för slags musik du skapar?...

Anna-Karin sa...

Å vad kul att du hittat in till min blogg!

Jag skriver ny folkmusik och ibland så tonsätter jag psalmtexter. Just nu är projekt nr 1 att skriva en brudmarsch till mitt och fästmannens bröllop :-)

Nu ska jag ta och kika in på din blogg en stund.

Allt gott!
Anna-Karin

Lina sa...

Å vackert! Men hur är det fatt? Du kom inte ikväll.
Kram
/Lina

Anna-Karin sa...

Tack Lina!
Jo med mig är det bra, blev bara lite stressigt att hinna med saker här hemma.Ska bort på kurs med jobbet tidigt imorgon. Hade ju tänkt komma. Hoppas ni hade det mysigt ni som var där. Nästa gång vill jag gärna vara med. Vore också kul att träffas någon dag om du har tid :-) Kram på dig! /Anni

ylva sa...

Åhh vilka fina vantar!Och brudmarch minsann! Tänk vad roligt att kunna skapa en sån:) Kunde tyvärr inte komma till brodericafet men väntar in till nästa då ses vi då kanske