söndag 29 januari 2012

Krus och Hälsingland
Verkar som att jag verkligen hamnat i en period av tvåändsstickat, det är ju SÅ kul! Överst halvvantar i lite hopplock av mönster, kruset på mitten är från Sollerön, stickade i Wålsteds z-tvinnande garn. Dessa fick bli till mannen E då de satt perfekt på honom. Nedan, ett litet smakprov på nästa projekt. Eget komponerade vantar som påminner mig om tapeter från Hälsingland, längar hem nu...


10 kommentarer:

Majstess sa...

Jättejättefina!!!

Anna-Karin sa...

Tack tack!

Maritas Maskor sa...

Oj så fint!! Både de gröna och de i flera färger ser sååå vackra ut!
Jag har ganska precis lärt mig att tvåändssticka och har bara gjort två par vantar, men jag känner också att just tvåändsstickning är något man kan snöa in på...:)

Lena Andersson sa...

Så otroligt fina saker du gör och vilken tuff tjej med ny häftig frissa.

Linda Fredin sa...

Vilken fantastiskt fin blogg! Tog tag i detta med virka och sticka för fyra år sedan då jag väntade mitt första barn...gick helt enkelt en nybörjarkurs genom folkuniversitetet är och nu helt fast. Det är en så underbar känsla, att välja garn, att börja projektet, att sticka/virka så långsamt eller så snabbt garnet vill och sedan se det färdiga konstverket. Lycka! Du har verkligen stickat mycket fint. Har du något mönster på den bebiskoft/klänning du gjorde i mars 2010? Den ser helt underbar ut.

Tack för titten.

Emilia sa...

Vilken härlig tvåändstickning - både de färdiga vantarna och det påbörjade! Och vackra bilder!

Anna-Karin sa...

Tack för all uppmuntran och fina ord! Linda: Mönstret till koftan hittade jag hos Yll och Tyll men tror det finns på garnstudios hemsida, stickade den i fabel.

Ann-Marie sa...

Åh, vad fina de är!

skapa och inreda sa...

Jättefina!
Jag skulle också vilja lära mig att sticka tvåändsstickning.

TvåÄndsStickan sa...

åh vad fina!